-

Igår på klubben. Männen är rakade, sexuella av mdma i blodet, högljudda, i färd med att göra affärer. Både ignoranta och synande i salig blandning. Ändå är de intressanta och du dansar så bra, mycket bättre än mig, med mer rytm och självförtroende.

I tunnelbanegången för att byta från grön linje till gul promenerar en tjej framför oss. Hon har på sig en klänning som ser ut som ett nattlinne. I satinmaterial, vit och kort med svarta stjärnor. Jag svettas i min åtsittande silverklänning från Bubbleroom och nere på gatan utanför klubben ligger en tjej avsvimmad. Det krävs tre män och en kvinna för att lyfta henne till ambulansbåren. Det luktar mögel och piss.

På Kiko köper jag en slags paste som både är rouge och läppglans. Det är sommarrea här och alla inköp ligger oöppnade i sina påsar överst i resväskan. Jag läser the Mirror och annan engelsk skitpress. Sidorna laddar långsamt men jag klickar mig enträget vidare.